Online kurs - Facebook & Instagram PRO

U eri interneta potpuno je postalo normalno da se edukujete i informacije sakupljate online. Ovo je posebno značajno za one koji nemaju mnogo vremena da posećuju kurseve ili žive u mestima koji nisu tako blizu centara u kojima se različiti kursevi održavaju. Baš zato kreirao sam online verziju kursa Facebook & Instagram PRO. Kao i na edukacijama koje držim u gradovima širom Balkana, u okviru online verzije ovog kursa podeliću sa vama sve svoje znanje iz oblasti promocije na ovim društvenim mrežama. Kroz snimljene lekcije moći ćete da gledate i čujete sve ono što vam je potrebno da biste kvalitetno i profesionalno vodili vaše Facebook stranice i instagram profile bez obzira kojim se biznisom bavili. Nakon same prijave, vrlo brzo ćete na e-mail dobiti informacije o uplati, a nakon same uplate dobićete link i vaše korisnično ime i lozinku. Snimljene lekcije moći ćete da pratite dva meseca nakon plaćanja kursa kada god vi to poželite i koliko god puta poželite. Kurs se sa promenama na društvenim mrežama unapređuje i sve nove lekcije moći ćete da ispratite tokom dva meseca od vaše uplate.

ŠTA DOBIJATE OD MENE KAO PREDAVAČA?

Sve moje iskustvo na tacni. Sve što sam ikada saznao, podatke koje sam dobio istraživanjem i iskustvom koje je iza mene. Ceo kurs je baziran na primerima iz prakse, bez suvišnog teoretisanja i možete ga gledati dva meseca od uplate, odnosno od dobijanja pristupnih podataka na vaš e-mail. Cilj mi je da naučite korisne stvari koje ćete odmah moći da iskoristite kako biste poboljšali svoje predstavljanje na ovim društvenim mrežama. Više o meni možete pročitati OVDE.

CENA

90 EUR po polazniku kursa, odnosno 80 EUR po polazniku kursa ako se uplata izvrši u roku od 3 dana nakon prijave

Facebook & Instagram PRO kurs - Prijava

Prijavite se za online kurs i uskoro ćete biti kontaktirani. Ukoliko u roku od 12 sati nakon prijave ne dobijete e-mail sa informacijama molim vas da proverite spam folder ili me kontaktirajte direktno na milan@maglov.rs. ZA PRIJAVE I UPLATE OD 11.02. DO 16.02. dobijate poseban video koji govori o obradi fotografija za društvene mreže u skladu sa najnovijim trendovima. Otkrivam vam kako da od obične fotografije napravite nešto što će izazvati pažnju i ostvariti vaš cilj.